Ervaring

Apps voor iPhone, Android smartphone, iPad en Android tablets

Software101 heeft een aantal apps voor zowel het Apple iOS als het Google Android platform ontwikkeld, waaronder een app voor het volgen van statistieken tijdens basketbalwedstrijden (iOS versie / Android versie), en bijvoorbeeld een app voor het efficiënt leren van woordjes (iOS versie / Android versie).

Welzijnsmonitor

Een dienstverlener in persoonlijke ontwikkeling had op basis van jarenlange ervaring een vragenlijst ontwikkeld waarmee het welzijn van individuele personen en afdelingen van bedrijven in kaart kan worden gebracht. Door de vragenlijst en rapportages te automatiseren via het web, werden nieuwe toepassingen ontdekt en op basis hiervan nieuwe diensten ontwikkeld.

WMS voor distributiecentrum

Een groot productiebedrijf zocht ondersteuning bij het verzamelen van orders in een nieuw distributiecentrum, om met goedkopere arbeidskrachten toch een hogere nauwkeurigheid te kunnen leveren. Dit is bereikt door software telkens de meest efficiënte volgende handeling  te laten bepalen, en uitvoering van alle handelingen door middel van het scannen van barcodes te controleren. Dit op maat ontwikkelde Warehouse Management Systeem integreert naadloos in het bestaande backoffice systeem voor voorraadbeheer en orderafhandeling.

Aanbeveling van films en televisieprogramma’s

Door wiskundige analyse van kijkgedrag kan voorspeld worden welke nieuwe films en televisieprogramma’s iemand interessant zou kunnen vinden. Om dit als dienst aan te gaan bieden, is een sterk schaalbaar systeem ontwikkeld dat aanbevelingen uit een groot aanbod van programma’s en films aan miljoenen kijkers levert.

Lokale informatie naar navigatieapparaten

Een bedrijf gespecialiseerd in navigatieoplossingen zocht een manier om via het GSM netwerk gedetailleerde locatie-afhankelijke informatie uit verschillende bronnen naar hun apparaten te versturen. De oplossing was een systeem waar alleen de geografisch relevante wijzigingen van de informatie worden verstuurd. Op basis van deze infrastructuur zijn verschillende vernieuwende toepassingen gerealiseerd.